1. Despre noi

 

 
         Sfatul nostru este să cumpărați cățeluș direct de la un crescator, de la canișă, nu de la intermediari, pet-shopuri, samsari ! Astefel puteți să verificați în ce condiții trăiesc părinții cățelușului, puteți să țineți legătura cu crescătorul cine cunoaște foarte bine rasa, problemele și soluționarea lor ce pot apare. Pentru un cățeluș primele 7-8 săptămăni este similar ca la oameni primii 7 ani!

NU SUNTEM FIRMA !  NU SUNTEM PET-SHOP ! NU VINDEM PENTRU INTERMEDIARI! 

Noi crestem si vindem cățeluși de rasă West Highland White Terrier (Westie) si Bichon Bolognese, nu ne ocupam cu importul si vanzarea lor.
De aceea nu vindem cățeluși pe tot timpul anului, posibil că trebuie așteptat și făcut rezervarea. Vă înțeleg că pe săptămâna asta va fi ziua copilului, dar achiziționarea unui cățelus de la un crescător responsabil  DE OBICEI nu merge chiar așa de repede. Va fi membrul familiei în următoarele 10-15 ani, sa decideți responsabil.

Pe cainii noștrii tratăm ca membrii al familiei, sunt adevărați companii al noștri, este scopul nostru să avem câini de calitate. 

Nu suntem inmulțitori / fabrică de caine / puppy mill, imperechem judicios evitănd împerecheriile nedorite! Suntem direct responabil pentru fiecare cățeluș care părăsește poarta noastră!
Am luat în cunoștință ce cruzime fac unii pentru profit, inmulțesc cu incompetență în condiții inacceptabili - nu vrem să fim la fel!
Cainele ieftin,va deveni cel mai scump.
Nu vindem cățeluși bolnavi că nu vrem să stricăm renumele crescătoriei  "Sissi" construit din suflet, multi ani și cu multă muncă, responsabilitate și persistență. Este o canisa visat in copilarie si materializat de catre un inginer si medic care sunt defapt noi proprietari.
         Cuncurența ca în orice domeniu e foarte strânsă, dar credem în munca noastră cinstită și în cățelușii noștrii de calitate, de care putem să fim mândri! 
Totdeauna oferim cățeluși sănătoși, socializați, curați, cu primul vaccin (real, nu printat! :) ), deparazitati, mai nou pentru fiecare cățeluș cerem microcip și pașaport, iar conform noului lege vor fi  toți înregsitrați.


Nu ocupam cu transportul, ocazional ajutăm și dacă timpul ne perimite putem să întâlnim la un loc stabilit pe comun acord. Cățelușii sunt totdeauna predati personal împreună cu sfaturile noastre, iar dacă aveți întrebări puteți să ne găsiți pe telefon/e-mail/Facebook oricând.

Când am achizitionat primul exemplar catelus Westie, din Slovacia, un mascul pe care l-am numit BANDI, el a devenit pentru mine si familia mea un mic centru al universului petrecând clipe deosebite impreuna cu el. Treptat in cadrul familiei noastre si-au facut loc si alte exemplare de Westie cum ar fi LILU, VILMA si masculul ROCKY care in scurt timp au devenit sufletele noastre.  

In 2012 am primit un mascul extraordinar din unul dintre cele mai bune canise din Ungaria, Canisa Franer Is Of Suprise - Budapesta, cu el Franer is Of Suprise Trimo am participat la mai multe expozitii si a devenit Junior Champion Romania.

In 2013 am avut onoarea sa cumparam o femela adulta cu originea din Canisa Happy White, Ungaria este cea mai veche canisa Westie in Ungaria si una dintre cele mai apreciate, numele lui este HAPPY WHITE MIA deja a participat mai multe concursuri cu rezultate foarte bune.

In 2014 dupa multe asteptari a ajuns la noi un mascul exceptional EINSTEIN, cu origine din Canisa BREAVEHART, Ungaria, deja a participat la mai multe concursuri cu rezultate foarte bune printre altele e mandru posesor a titlului Hungaria Prima Junior.

La inceputul anului  2016 am extins familia noastra cu o catelusa extraordina din canisa Dobgrace, numele lui este Dance of the sea Dobgrace, "Blubell".
Treptat am participat la mai multe expozitii CAC si CACIB si am primit calificarile necesare pentru drept de monta.
Viata canisei merge mai departe cu elan cu descendentii fondatorilor precum Amanda, Amira, Abigel si Bonnie.
Tinta noastra este in continuare calitatea impecabila a cateilor care parasesc poarta nostra pe bucuria noilor proprietari!

Avem o grija deosebita de ei, sunt ingrijiti si iubiti cu adevarat, sunt "copiii" nostrii.
Dorim sa va impartasim acest sentiment prin ei.
Multumim ca ne vizitati. Multumim ca ne contactati.Cu prietenie,


Gabi si Dennis

Sissi's Westie
Meresti, HR

 
Canisa este acreditata de Federatia Chinologica Internationala (FCI) cu nr.3560 http://fci.be/en/affixes/
Crestem Westie - West Highland White Terrier si Bichon Bolognese. Toti puii de vanzare au pedigree tip "A", de la parinti arbitrati. 
Suntem membri al Asociatiei Chinologice Romane - Asociatia Chinologica Harghita "Hardogs" din anul 2014.
Standard Westie găsiți aici:
Westie pe Wikipedia aici:
Cuvinte cheie: westie terrier, terrier, westie de vanzare, caini westie, caine westie, westie pret, yorkshire, catei westie, yorkshire terrier, pui westie, pret mic, 
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one